V. 22 : Evlia Çelebiu mbi Beratin : (4 shekuj më parë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

V. 22 : Evlia Çelebiu mbi Beratin : (4 shekuj më parë) përgatiti Laurant Bica, dhe redaktor Qemal Velija. Botuar në vitin 2008. Faqet e librit 242.