Vaji i kikirikut

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vaji i kikirikut

Vaji i kikirikut është mjaft i shijshëm, gjë që shumë njerëz i shtynë që ta përdorin pa masë. Është shumë i përshtatshëm për mish dhe sallatë. Ka aromë të fortë, prandaj duhet përdorur në sasi të kufizuar.