Vehbi Alimuça

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vehbi Alimuça, ishte bosi i firmës piramidale “Vefa Holding” e cila u krijua në mesin e vitit 1993 dhe deri në vitin 1998 kur u arrestua ai mashtroi 57.923 persona, duke i marrë atyre shumën prej rreth 325.300.000 dollarësh amerikanë.