Vendlindja ime : Berati : material për vendlindjen

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vendlindja ime : Berati : material për vendlindjen : fletore pune, atlas me autorë Arqile Bërxholi, Bedri Kola, Xhevahir Lleshi dhe Arqile Bërxholi (red.). Botuar në Tiranë nga "Uegen", në vitin 2009. Faqe 48.