Vendosja në treg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vendosja në treg - është veprim fillestar kur produkti mund të blihet lirisht nga kushdo, pas të cilit ai kalon nga faza e prodhimit ose e importit në fazën e distribucionit në treg dhe/ose përdorim. Ky definicion nuk ka të bëjë për produkte që prodhohen ose importohen me qëllim të shitjes në tregun e huaj.[1]


Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJI PËR KËRKESAT TEKNIKE PËR PRODUKTE ... Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine