Venom (Eddie Brock)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Venom është një personazh librash komikë të Marvel Comics,i shfaqur fillimisht në vitin 1988. Venom gjithashtu është shfaqur në seri të animuara,në filmin Spider Man 3(2007) nga Sam Raimi, në filmin Venom(2018) nga Ruben Fleischer,dhe së fundmi në filmin Venom:Let There Be Carnage (2021) nga Andy Serkis.