Veprimtaria shkencore në Kosovë : zhvillimi-rënia-mbijetesa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Veprimtaria shkencore në Kosovë : zhvillimi-rënia-mbijetesa libër me autor Fazli Syla dhe Nazmi Rrahmani (red.). Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1995. Faqe 107.