Veshjet shqiptare të Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Veshjet shqiptare të Kosovës libër me autore Drita Statovci (Halimi) dhe Fazli Syla (rec.), Ukë Xhemaj (rec.), Mehmet Halimi (red.). Botuar në Prishtinë nga Instituti Albanologjik, në vitin 2009. Faqe 456.