Videl

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Videl është personazh në mangën e Dragon Ball dhe në animet e Dragon Ball Z dhe Dragon Ball GT. Ajo është vajza e vetme e Satanit dhe u bë gruaja e Gohanit dhe është nëna e Panit.