Viktimat e minave dhe municioneve në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Viktimat e minave dhe municioneve në Shqipëri : vështrim i përgjithshëm i gjendjes dhe nevojave libër me autor Jonuz Kola dhe Alfred Nela (rec.). Botuar në Tiranë nga "Naimi", në vitin 2016. Faqe 432.