Visar Dodani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Visar Dodani atdhetar, poet e publicist, njëri nga botuesit e gazetës "Shqipëria" në vitet 1879-'99, më pas sekretar i Komitetit kombëtar shqiptar në Gjenevë, por edhe krijues dhe autor i veprave letrare: "Mjalti i bletës", "Memoriet e mia", etj. Vdiq më 16 mars 1939.