Vitet kuq-gjelbër : politika e jashtme gjermane-nga Kosova deri më 11 shtator

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vitet kuq-gjelbër : politika e jashtme gjermane-nga Kosova deri më 11 shtator libër me autor Joschka Fischer dhe Arsim Buxhovi (përkth. nga origj.), Beqë Cufaj (red.). Botuar në Prishtinë nga "Koha", në vitin 2008. Faqe 421.