Viti fiskal

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Viti fiskal (ose viti financiar, ose më rralë vit buxhetor) është një periudhë e përdorur për të kalkuluar raportet financiare vjetore tek bizneset dhe organizatat e tjera.