Jump to content

Vitore Sallaku

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Vitore Sallaku ishte akrobate shqiptare dhe profesioniste e ish-Cirkut të Tiranës. Ajo ishte pionierja e parë e Cirkut të Tiranës, Vitore Sallaku ishte “Artiste e merituar” dhe “Mjeshtre e madhe e Punës”. Ajo ishte gjithashtu bashkëshortja e humoristit të dashur, “Artistit të Popullit”, Skënder Sallaku. U nda nga jeta më 9 qershor 2022.