Vizione

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Vizione është një radio emision i emetuar çdo të hëne nga ora 17:00-18:00 në radio kosovë. Autor i emoisionit është Menduh Hysa dhe enisioni zgjatë 60 minuta.

Emisioni trajton kryekëput tema nga aktualiteti politik dhe ka njëfarë “kujdestarie” ndaj procesit politik në vazhdim në Kosovë, bisedimeve të Vjenës dhe aktivitete dhe ngjarjeje që kanë të bëjnë me statusin e Kosovës.

Emisioni është i karakterit debatues dhe në të kanë marrë pjesë analistë, politikanë kosovarë e të huaj, gazetarë, të ftuar e personalitete të njohura politike dhe shoqërore.

Në emision inkuadrohen edhe dëgjuesit sipas paraqitjes së emisionit në faqen zyrtare të RTK-së, ky emision është me numri më të madhë të inkuadruarve me thirrje.

Emisioni Vizioni përpos fletës në të cilën bëhet një prezentim i shkurt nuk ka ndonjë faqe tjetër. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gajtë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radiokosvës.