Vizioni i parë i botës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vizioni i parë i botës : Gjirokastra në syrin e Ismail Kadaresë : vështrim letraro-estetik dhe jetëshkrimor libër me autor Foto Malo dhe redaktor Agim Mato. Botuar në Sarandë nga "Milosao" në vitin 2016. Faqet e librit 132.