Vjershat e Rexhep Jakup Malos. Delvinë pa këndim e pa shkrim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Vjershat e Rexhep Jakup Malos. Delvinë pa këndim e pa shkrim broshurë nga Rexhep J. Malo. Botuar në Korçë nga Kartolerija Peppo dhe Marko, në vitin 1936, faqe 40.