Vjetari i Treguesve Socialë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vjetari i Treguesve Socialë është një botim vjetor dhe për herë të parë doli në vitin 2000 nga INSTAT. Në këtë publikim përdoruesit i ofrohen të dhëna statistikore mbi: Treguesit ekonomike, Popullsinë, Familjen, Tregues të Punës, Arsimit, Transportit dhe Krimeve. Ky botim ofrohet në formatin letër në versionin Shqip-anglisht. Numri faqeve 25. Madhësia 19.7 cm x 21 cm.

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]