Vlera doganore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vlera doganore është vlera e mallrave e përcaktuar në përputhje me rregullat doganore dhe që shërben për llogaritjen e detyrimeve doganore, ad-valorem.