Vlora në rrjedhën e shekujve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vlora në rrjedhën e shekujve : monografi për shëndetësinë libër me autor Hito N. Jaze dhe Andrea Gudha (red.), Vrikla Dhefto (Jaze) (red.). Botuar në Fier nga "Ymeraj", në vitin 2008. Faqe 510.