Volmari Iso-Hollo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Iso-Hollo duke vrapuar në vrapimin me pengesa gjatë lojërave olimpike 1932

Volmari "Vomma" Fritijof Iso-Hollo (5 janar 1907 – 23 qershor 1969) ishte vrapues finlandezë. Ai morri pjesë lojërat olimpike në vitin 1932 dhe 1936 në vrapimin me pengesa 3000 metra dhe 1000 metra. Ai fitoi dy medalje të arta, një të argjendë dhe një të bronzët.