Vreshta dhe Kantina Shqiptare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vreshta dhe Kantina Shqiptare me autor Andrea Shundi është një Album i ilustruar me foto me ngjyra ku paraqiten 52 vreshta dhe kantina të shquara në Shqipëri e Kosovë dhe në troje shqiptare të Maqedonisë e Malit të Zi me të gjithë treguesit teknikë dhe teknologjikë që përdorin në prodhimin e rrushit dhe të verës