Jump to content

Wally Gator

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Walli Gator‎

Është një personazh imagjinar i krijuar nga Hana & Barbera. Ai është aligatori një kopshti zoologjik që ja arrin gjithmonë të arratiset dhe të krijoje situata argëtuese.


Seritë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. Droopy Dragon
 2. Gator-Napper
 3. Swamp Fever
 4. White Tie and Frails
 5. Escape Artist
 6. California or Bust
 7. Frame and Fortune
 8. Tantalizin' Turnips
 9. Over the Fence is Out
 10. Bear with Me
 11. Outside Looking In
 12. Bachelor Buttons
 13. Which is Which Witch
 14. Pen-Striped Suit
 15. Ship-Shape Escape
 16. Semi Seminole
 17. Little Red Riding Gator
 18. Ice Cube Boob
 19. The Forest's Prime Evil
 20. Snooper Snowzer
 21. Unconscious Conscience
 22. Gator-Baiter
 23. False Alarm
 24. Phantom Alligator
 25. Puddle Hopper
 26. Baby Chase
 27. Gosh Zilla
 28. Camera Shy Guy
 29. Rebel Rabble
 30. No More Mower
 31. Knight Nut
 32. Ape Scrape
 33. Gator-Imitator
 34. Safe at Home
 35. Balloon Buffoon
 36. Rassle Dazzle
 37. Sea Sick Pals
 38. Accidently on Purpose
 39. Whistle Stopper
 40. Birthday Grievings
 41. Medicine Avenu
 42. Marshall Wally
 43. One Round Trip
 44. Gopher Broke
 45. Gladiator Gator
 46. Bubble Trouble
 47. Ice Charades
 48. Creature Feature
 49. Squatter's Rights
 50. The Big Drip
 51. Gourmet Gator
 52. Carpet Bragger