Warren Buffett

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Warren Buffett është një biznesmen dhe investor i fuqishëm amerikan, i cili kosiderohet si më i pasuri në botë sot për sot, me një pasuri prej reth 62 miliard dollar amerikan, i ndjekur nga Bill Gates.