Wikipedia:Fleta e diskutimit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fletat e dikutimit janë qato fletat përcjellëse të artikujve që paraqiten kur të shtypet fjala në diskutimet qaty ku po shkrun me ngjyrë të kaltërt : artikulli diskutimet redaktoni mbikqyre


Fleta e diskutimit janë fleta në të cilat redaktorët diskutojnë për përmbajtjen e artikullit dhe paraqesin pikpamjet e tyre rreth artikullit. Përposë fletave të diskutimit të artikujve janë edhe fletat e diskutimit të përdoruesve në të cilat diskutantët mund të dërgojnë mesazhe njëri tjetrit ashtu që ata mund të komunikojnë në mes tyre më shpejtë me anëtart në kyçur.