Wikipedia:Fundjava e Wikipedias në Tiranë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia Weekend Tirana 2015

Wikipedia Weekend Tirana, ose Fundjava e Wikipedias në Tiranë, është një event vjetor që zakonisht organizohet në Tiranë, Shqipëri. Ky aktivitet ka si qëllim të sjellë më pranë komunitetin e Wikipedias duke u shoqëruar, punuar, dhe ndarë idetë rreth enciklopedisë më të madhe në internet që është krijuar dhe mirëmbahet tërësisht nga vullnetarë. Gjithashtu ka si qëllim të sjellë njerëz të interesuar në komunitet dhe t’u tregojë atyre për Wikipedian, në mënyrë që të rritet komuniteti lokal i Wikipedianëve.

Organizimet[Redakto nëpërmjet kodit]

2016[Redakto nëpërmjet kodit]

2015[Redakto nëpërmjet kodit]

2014[Redakto nëpërmjet kodit]