Wikipedia:Kërkesa për mbrojtjen e faqeve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kërkesa për mbrojtjen apo heqjen e mbrojtjes së faqeve

Mbro faqe

Këtu mund tiu drejtoni një kërkesë administratorëve për ti vendosur apo per tia hequr një faqeje mbrojtjen. Administratorët janë të autorizuar për të mbrojtur, zakonisht për shkak të konflikteve të redaktimit dhe vandalizmave të përsëritura. Pra, nëse ju doni të kërkoni mbrojtjen e një faqe për shkak të këtyre arsyeve, formuloni një kërkesë më poshtë. Gjithashtu, në qoftë se një faqe e mbrojtur nuk i plotëson më kushtet për të qënë e mbrojtur, ju mund të kërkoni heqjen e mbrojtjes. Formulari i kërkesës duhet të përmabjë:

  • Specifikim për faqen që kërkoni mbrojtje apo heqjen e mbrojtjes.
  • Shpjegoni pse.
  • Nënshkruani kërkesën tuaj.