Wikipedia:WikiGap/Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Wikipedia:WikiGap/Kosovë[Redakto nëpërmjet kodit]

Ikona e WikiGap

WikiGap synon ta zgjerojë hendekun gjinor duke përfshirë sa më shumë gra dhe vajza në redaktimin dhe shkrimin e artikujve nga gjinia femërore. Kryesisht artikujt lidhur me këtë janë krijuar gjatë edicionit të parë me datën 8 Mars dhe edicionin e dytë me datën 29 Maj 2018 në shtetin e Kosovës.