Wikipedia:WikiProject Articles for creation/Help desk

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Review of Wikipedia:Artikuj për shqyrtim/Kastriot Aliu[përpunoni burim]

Përshendetje,

Shpresoj të jeni mirë.

Ne jemi grupi menaxherial i nje artisti shqiptar i cili është duke arritur majat dhe sigurisht do na duhet revizioni juaj që të publikojm faqen e lartpërmendur.

Me gjith rrespektin per juve kerkojm një revizion më të shpejt për artikullin e lartpermendur.

Me rrespekt dhe dashuri, Alban.M

Review of Wikipedia:Artikuj për shqyrtim/Kastriot Aliu[përpunoni burim]

Hi There,

I hope my message finds you well.

We want to publish the aforementioned article because is being talked about an big new comer Albanian artist.

Can you please review it for us and if needed we will add new elements?

Thanks, Alban.M