Wikipedia:WikiProjekti Shqipëria/Kontribuo në këtë projekt

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mbi 300 artikuj janë aktualisht pjesë e WikiProjektit "Shqipëria" në një listë që vjen në rritje. Një pjesë e madhe e tyre jane të cunguar dhe presin të zgjerohen prej wikipedianëve shqiptarë. Hidhi një sy artikujve në të djathtë e nëse zotëron një informacion për ndonjërin prej tyre mos ngurro ta shtosh së bashku me referencat përkatëse.

Siç edhe u përmend më lart, lista vjen në rritje. Çdo artikull i ri është i mirëpritur për sa kohë ndjek udhëzimet e Wikipedia sq për krijimin e artikujve të rinj.