Wikipedia:WikiProjekti Studenti&Wikipedia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mirësevinin në Projektin e Raporteve!

Wikipedia është një enciklopedi e lirë, e cila mund të redaktohet dhe përmirësohet vullnetarisht nga kushdo. Edhe ju mund të merni pjesë në procesin e përmirësimit të Wikipedias.

Në qoftë se ke dëshirë, ti mund të dorëzosh në Wikipedia materialet apo raportet që ke punuar vetë gjatë vitit mësimor. Një grup përdoruesish nga komuniteti i Wikipedias në shqip do të merret me përshtatjen e tyre në artikuj enciklopedikë.

Ndihmoje komunitetin e Wikipedias në shqip! Wikipedia shkruhet nga njerëz si ti!


Kujdes: Mos dërgo materiale që mbrohen nga të drejtat e autorit pasi nuk do të pranohen. Materiali duhet të jetë i punuar prej jush.