Jump to content

Wikipedia:Wiki Weekend Tirana 2017

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Foto në grup nga dita e parë e Wiki Weekend 2017

Wiki Weekend ose pak më shqip Fundjava e Wikimedias, është një ngjarje vjetore e organizuar për herë të parë në Shqipëri ne vitin 2014. Aktualisht është aktiviteti më i madh i Wikimedianeve në Shqipëri dhe mbledh një audiencë të moshave dhe interesave të ndryshëm. Edicioni i vitit 2017 organizohet në ambientet e Open Labs hackerspace, ku dhe angazhohet një grup Wikimedianësh aktiv. Ky aktivitet ka si qëllim të sjellë më pranë komunitetin duke punuar, socializuar dhe ndarë idetë rreth enciklopedisë më të madhe online që është krijuar dhe mirëmbahet tërësisht nga vullnetarët. Gjithashtu, ka si qëllim të sjellë njerëz të interesuar në komunitet dhe t’u prezantojë projekte të Wikimedia Foundation, në mënyrë që të rritet komuniteti lokal i Wikipedianëve.

  • 9 dhjetor 2017 @ 09:30-16:00
  • 10 dhjetor 2017 @ 10:00-16:00
  • {{WWT2017}} --> vendoseni këtë stampë tek faqja e diskutimit të artikujve që do shtoni/përmirësoni
  • {{User WWT2017}} --> vendoseni këtë stampë tek faqja juaj e përdoruesit

Raporti i eventit[Redakto nëpërmjet kodit]

https://meta.wikimedia.org/wiki/Grants:Project/Rapid/Silva.1994/Wiki-Weekend-Tirana-2017/Report