Wikipedia:Wiki Weekend Tirana 2018/Axhenda

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Pre-party: Takim i komunitetin të premten në datën 7 dhjetor në Open Labs në orën 18:30.

Aktiviteti është i ndarë në dy ditë, datat 8-9 dhjetor.

  • Dita parë
Ora Axhenda
9:30 - 10:00 Regjistrimet
10:00 - 10:30 Mirëseardhje, prezantim axhende.
10:30 - 11:00 Marrëveshja me Qendrën e Filmit
11:00 - 11:30 Mariana Balla - 'Wikimedia dhe nënprojektet e saj'
11:30 - 12:00 Editathon "Mësojmë të editojmë së bashku"
13:00 - 13:35 Pushim dreke
13:35 - 14:00 Mariana Balla - 'Licensat e hapura dhe domeini publik'
14:00 - 17:00 Editathon "Editim i artikujve në wikipedia"


  • Dita dytë
Ora Axhenda
10:00 - 10:30 Kafe dhe snacks
10:30 - 13:00 Planifikim për vitin 2019
13:00 - 14:00 Pushim dreke
14:00 -16:00 Vazhdim i bisedës


Ju mund të aplikoni për të bërë një prezantim apo punëtori gjatë ditës së parë. Por kini parasysh që tematikat të lidhen me fokusin e aktivitetit.
Dërgoni email tek <wikimediacommunityugalbania@gmail.com> me temën e prezantimit dhe një përshkrim përmbledhës ose komentoni në postimin dedikuar aktivitetit tek maling-list këtu.