Jump to content

Will dhe Grace

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Will dhe Grace është një sitcom (situation comedy) e krijuar nga Max Mutchnick dhe David Kohan.

Historia është e ambientuar ne New York dhe zhvillohet rreth dy protagonisteve te saj kryesor : Will Truman, nja avokat gay dhe Grace Adler. Dy protagonist te tjerë janë Jack McFarland një shok homoseksual i Will, i dashuruar me te, dhe Karen Walker, bashkëpunëtore e Grace.

Will dhe Grace banojnë se bashku, për arsye ekonomike, ne te njëjtin apartament dhe rrjedha e komedisë është ndërtuar rreth jetës se tyre sentimentale dhe profesionale.