Willis Tower

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Willis Tower

Willis Tower (ndërtesa e shtetit perandorak) është ndërtesa më e lartë në Chicago. Ndërtimi i saj filloi më 1970 dhe përfundoi më 1974. Willis Tower është 527 metra e lartë dhe ka 108 kate.