Wolfgang Ratke

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Wolfgang Ratke (18 tetor 1571 - 27 prill 1635) ishte pedagog humanist dhe refomator gjerman i arsimit.