WordPad

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Word Pad është një fletore elektronike e thjeshtë për redaktimin, editimin dhe përpunimin e përgjithshëm të teksteve. Word Pad është prodhimi i Microsoft-it dhe zakonisht është pjesë përbërëse e programit operues Windows të po të njëjtës prodhues.

Kjo fletore ka të integruara elementet themelore të dizajnimit të tekstit.