Xhemal Boci

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Xhemal Boci kryengrites lazaratas. Bashkëkohës dhe është vrarë bashkë me Zenel Gjolekën në vitin 1885 Lufton ne mbrojtne e Shkodres