Years & Years

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Years & Years janë një treshe britanike elektronike themeluar në Londër. Grupi përbëhet nga vokalisti Olly Alexander, bas kitaristi Mikey Goldsworthy, dhe tastierë Emre Türkmen. Muzika e Years & Years është përshkruar si Electropop, përzierje e elementeve R & B dhe 1990s house, me Flying Lotus, Diplo, Radiohead dhe Jai Paul të cilët qenë ndikimet kryesore. Hiti i tyre më i madh, "King", ka arritur numër 1 në Singles Chart në Britani, ndërkohë që më vonë "Shine", arriti numër 2.