Jump to content

Yes man

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Yes Man është një film komedi i prodhuar në vitin 2008 i direktuar nga Peyton Reed,i shkruajtur nga Nicholas Stoller,Jarrad Paul dhe Andrew Mogel.Në film luajnë Jim Carrey,Zooey Deschannel,Bradley Cooper, John Michael Higgins, Rhys Darby, Danny Masterson dhe Terence Stamp. Filmi është kryesisht i bazuar në ngjarje të vërtetë dhe nga libri Yes Man i vitit 2005 nga humoristi britanik Danny Wallace(që gjithashtu merr pjes edhe në film,me paraqitje cameo)