Zamir Shpuza

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Zamir Shpuza, i lindur në Shkodër me 26. 06. 1967 nga një familje me një taban dhe kulturë shkodrane. Në fëmijërinë e tij të herëshme tregon zgjuarsi, pasion dhe talent prej një sportisti që do të formohëj ku filloi edhe të mirret me futboll. Karrierën e ti sportive e filloi në qytetin e tij të fëmijërisë dhe rinisë së dashur në Shkodër e pikërisht në ekipin e Vllaznisë. Nga ekipi i Vllaznisë U 19 ku luante tregoi një talent të rrallë ku e avansuan duke e kaluar në ekipin e parë të Vllaznisë shkodrane ne vitin 1988/89. U nda nga jeta më 10 janar 2014.