Zef Jubani (jeta dhe veprat)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Zef Jubani jeta dhe veprat, me autor Jup Kastrati, red. Helena Kadare. Botuar në Tiranë në vitin 1987 nga "8 Nëntori". Libri ka 194 faqe.