Zemër me dy shigjeta

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Zemër me dy shigjeta libër me autor Selim Adili, red. Kalosh Çeliku. Botuar në Shkup në vitin 1994 nga "Asdreni". Libri ka 58 faqe dhe me ilustrime.

Shënime: Letërsia shqipe, letërsia për fëmijë, poezia.