Zeta dhe Dinastia e Balshajve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Zeta dhe Dinastia e Balshajve.gif

Zeta dhe Dinastia e Balshajve libër me Autor Giuseppe Gelcich. Inteligenda, Kolanë e drejtuar nga Aurel Plasari. Përktheu nga origjinali Laura Leka. Shtëpia botuese "55" Tiranë, viti i botimit 2009. Faqet e librit 368.