Zhvillimi i arsimit të lartë në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Zhvillimi i arsimit të lartë në Shqipëri libër me autorë Bardhyl Golemi dhe Vladimir Misja. Botuar në Tiranë nga Universiteti i Tiranës "Enver Hoxha", në vitin 1987. Faqe 254.