Zhvillimi i tregtisë, prodhimit dhe shërbimeve të tjera në Korçë : 1500-1946

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Zhvillimi i tregtisë, prodhimit dhe shërbimeve të tjera në Korçë : 1500-1946 libër me autor Viron Prodani. Botuar në Tiranë, në vitin 2011. Faqet e librit 420.