Zogu që bisedoi me Afërditën

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Zogu që bisedoi me Afërditën : tregime dhe skica, me autor Qamil Batalli, përg. për bot. Odhise K. Grillo. Botuar në Tiranë në vitin 1989 nga "Naim Frashëri". Libri ka 158 faqe.

Shënime: Letërsia shqipe, letërsia për fëmijë, tregime dhe novela.