Çështja shqiptare pas pavarësisë së Kosovës : një testament diplomatik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Çështja shqiptare pas pavarësisë së Kosovës : një testament diplomatik. Libër me autor Shaban Murati dhe Dashuri Murati (red.). Botuar në Tiranë nga "Globus R.", në vitin 2009. Faqe 134.