Çamëria : vështrim gjeopopullativ dhe etnokulturor

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Çamëria : vështrim gjeopopullativ dhe etnokulturor libër me autor Selman Sheme dhe Sokol Axhemi (rec.), Adem Jakllari (rec.), Sabri Laçi (red. shkenc.). Botuar në Tiranë; Tetovë; Prishtinë : Albas, në vitin 2016. Faqe 372.