Çamëria : vendi, popullsia dhe jeta ekonomike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Çamëria : vendi, popullsia dhe jeta ekonomike monografi me autor Selman Sheme dhe Rami Memushaj (red.). Botuar në Tiranë nga "Progres", në vitin 2005. Faqet e librit 336. ISBN 99927-882-5-9